Riskientunnistamiskoulutus helmikuu 2020

Riskientunnistamiskoulutus - RTK

Riskientunnistamiskoulutus on osa B-ajokortin perussuoritusta 1.7.2018 voimaan astuneen lain mukaan. Koulutus korvaa myös entisen syventävän vaiheen koulutusosion. Ilmoitauduthan kurssille etukäteen joko toimistollamme tai netissä. Kurssi sisältää 4 tuntia teoriaa, liukasradalla käynnin, pimeällä ajon osuuden ja 2 ajotuntia.

Aika:
Teoriatunnit verkossa ( 4h teoriaa), teoriavalvomo on avoinna ma - to klo 14 - 21.
Perinteiset teoriatunnit mahdollista käydä:
ke 19.2.2020 klo 16:15 tunnit 1-2
to 20.2.2020 klo 16:15 tunnit 3-4

Liukasrata Jyvässeudun ajoharjoitteluradalla, rata auki rajoitetusti. Maantieriskit-ajotunti radalle mennessä tai sieltä pois tultaessa.

Taajamariskit ajotunti sopimuksen mukaan. Pimeällä ajon osuus sopimuksen mukaan.

Paikka: Autokoulun toimisto, Häyrisentie 4, 76100 Pieksämäki.

Mikäli olet suorittanut jo pimeällä ajon osuuden aikaisemman ajokortinsuorituksen yhteydessä, voidaan se hyväksilukea tähän koulutukseen. Toimitathan autokoululle todistuksen opetuksen suorituksesta.

Riskienhallintakoulutus

Riskienhallintakoulutus

Riskienhallintakoulutus on osa B-ajokortin perussuoritusta 1.7.2018 voimaan astuneen lain mukaan. Koulutus korvaa myös entisen syventävän vaiheen koulutusosion. Ilmoitauduthan kurssille etukäteen joko toimistollamme tai netissä. Kurssi sisältää 4 tuntia teoriaa, liukasradalla käynnin, pimeällä ajon osuuden ja 2 ajotuntia.

Teoriatunnit voit suorittaa joko verkkoteoriatunteina tai livetunteina. Liukasratana käytämme Jyvässeudun ajoharjoittelurataa.

Mikäli olet suorittanut jo pimeällä ajon osuuden aikaisemman ajokortinsuorituksen yhteydessä, voidaan se hyväksilukea tähän koulutukseen.